Open menu

Gebra Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 70

Wij vinden het belangrijk u te helpen bij het onder controle houden van het verzuim in uw onderneming. Daarom introduceren wij per 1 januari 2021 onze nieuwe, kosteloze dienstverlening: de Verzuimregisseur. De Verzuimregisseur helpt u om meer grip te krijgen op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Hoe helpt de Verzuimregisseur mij?
De Verzuimregisseur biedt u onder andere:

  • Kennis
    middels periodieke trainingen, bijeenkomsten en webinars over relevante thema's, zoals het goed opstellen van een plan van aanpak of het belang van een eerstejaarsevaluatie. Indien nodig: gerichte trainingen, casemanager op locatie of een aanpak op maat. Ook denkt de Verzuimregisseur, naast uw arbodienstverlener, mee over de aanpak bij de verzuimende medewerker.
  • Inzicht
    in uw verzuimdata, in welke subsidies u kunt gebruiken die uw kosten verlagen en inzicht in de ontwikkeling van de verzuimcijfers van uw concullega's.
  • Gemak
    één loket voor al uw vragen rondom verzuim, interventieverzoeken en uw verzuimmeldingen (wij zorgen automatisch dat alle betrokken partijen worden geïnformeerd), wat leidt tot snellere schadebetalingen. 


Moet ik voor de Verzuimregisseur betalen?
Omdat wij het belangrijk vinden u als relatie van Gebra Verzekeringsdienst te ontzorgen, nemen wij de kosten voor onze rekening. U betaalt dus niets extra's en ontvangt de dienstverlening van onze Verzuimregisseur helemaal gratis vanaf 1 januari 2021.

Hoe maak ik gebruik van de Verzuimregisseur?
De Verzuimregisseur (bestaande uit een team experts die zijn gespecialiseerd in schadelastbeheersing) neemt contact met u op zodra één van uw medewerkers minimaal twee weken ziek is. Samen met u worden de mogelijkheden en de te nemen stappen besproken.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Verzuimregisseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 010 - 288 46 18. Wij helpen u graag!

Aanhef