Open menu

Gebra Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 44 70

Over Gebra Verzekeringsdienst

Over Gebra Verzekeringsdienst
Gebra Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met Gebra met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt bij ons terecht met al uw verzekeringsvragen.

Ons team
Wij zetten ons bij Gebra Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de speelgoedbranche. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen dooor te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de speelgoedbranche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
Gebra Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening

Contactgegevens

T:   010 - 288 44 70
E:   info@gebraverzekeringsdienst.nl

Ons team

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur